La frase del dia

dilluns, 3 de setembre del 2007

Vall Llach 2004

Nom: Vall Llach
Collita: 2004
Varietat: 62 % carinyena i garnatxa vella, 20 % merlot i 18 % cabernet sauvignon
Tipus de Vi: Negre de criança
Criança: 16 mesos en bóta nova de roure francès de torrat lleuger i mig
Zona d'elaboració: D.O.Q. Priorat
Vinificació: Fermentació controlada en bóta de 500 l i dipòsits d'acer inoxidable de 1.500 l i 2.000 l als quals s'hi aplica un pigeage diari per aconseguir la màxima extracció de càrrega fenòlica del raïm.
Bodega: Celler Vall Llach, S.L.


En Cata :
Color: Cirera intens amb ribet cardenalici.
Aroma: Complexitat i elegància són els dos termes que el defineixen. Presència destacada de fruita negra confitada i notes minerals, així com d'un rerefons especiat.
Gust: Presenta un magnífic atac en boca on sobresurten tanins molt madurs, de gra fi i de certa dolçor. Elevat potencial que es tradueix en una sensació àmplia i balsàmica com a postgust.

Comentari: Vall Llach 2004 forma part, sense dubte, de l'excel·lència de vins elaborats al Priorat. Una excel·lència forjada en cada una de les etapes, des del cep centenari al celler, que conflueixen en el vi que catem.


Mostra un mapa més gran

2 comentaris:

pboix ha dit...

Se'ns dubte una cata sensacional!! De tota manera, trobo a faltar l'adjectiu golós, que segons tinc entès també defineix molt bé aquest vi en boca.
Moltes gràcies per endegar aquest blog i sobretot, no us canseu d'obrir noves ampolles i compartir-les amb tots nosaltres!!

MARC COLLELL ha dit...

En resum: "La élite" del vi ;-)